Termékeink

Napernyők és napellenzők széles választéka

Mindegyik termékünk strapabíró aluminium szerkezettel készül, amire prémium minőségű Sattler vászon kerül.

Napernyőink

01

Kerek holiday napernyő

A Holiday napernyő tetszetős asztali napernyő, kertek teraszok, vendéglátók teraszainak árnyékolására.
További részletek...

02

Gardenparty napernyő

Esztétikus kivitelű erős napernyő. Vendéglátó teraszok asztalcsoportjainak, nyaralók, családi házak, teraszainak árnyékolására kitűnően alkalmazható.
További részletek...

03

Góliát napernyő

A Góliát napernyő – mint ahogy azt a neve is mutatja – a legnagyobb méretben elérhető napernyő.
További részletek...

04

Zsiráf napernyő

A ZSIRÁF napernyő egyedi megoldású napernyő, mely abban különböik a hagyományos típústól, hogy a tartó oszlop nem középen helyezkedik el, hanem oldalra van kihelyezve. Így csökkenthető az árnyékolt területben a holttér.
További részletek...

05

Többkarú zsiráf napernyő

A DUPLA ZSIRÁF napernyő egyedi megoldású napernyő, mely abban különbözik a hagyományos típústól, hogy a tartó oszlop nem középen helyezkedik el, hanem oldalra van kihelyezve. Ebből az ernyőből akár 4 darab is kerülhet egy oszlopra.
További részletek...

06

dreher terasz sárga tulipán napernyő

A TULIPÁN napernyőt azoknak ajánljuk akiknél elsődleges szempont az esztétikai igény. Formatervezésének köszönhetően különleges látványt nyújt ez a napernyő. Különleges szerkezetének köszönhetően teraszunk elsődleges dísze lehet.
További részletek...

Napellenzőink

01

budapest étterem terasz könyökkaros napellenző

Falra, mennyezetre szerelhető napellenzők, igény szerint külön tartóállványon sátor elrendezésben szerelhetők, kívánság szerinti színben és méretben. Éttermek, teraszok, üzletek árnyékolása esetén lehetőség van feliratok, emblémák több színnel történő szitázására, amit szintén saját magunk készítünk el a vevő igényéhez igazítva.
További részletek...

02

Kétoldalra nyitható karos napellenző

A kétoldalra nyitható karos napellenző rendszer nagyobb szabad területek, teraszok árnyékolására alkalmas. Fő szerkezeti egysége a tartó állvány, melyre két oldalra kerül felszerelésre a karos napellenző. Az állványszerkezet készülhet fix és mobil kivitelben is beton ellensúlyokkal.
További részletek...

03

bécs ollókaros napellenző

Antik jellegű napellenző, mely nagy méretű teraszok árnyékolására, vagy ahol környezet építési stílusa megkívánja a klasszikus kialakítást. Az Ollókaros napellenző egyszerű technikai megoldásainak köszönhetően külön karbantartást nem igényel, kezelése egyszerű.
További részletek...