Ollókaros napellenző

Antik jellegű napellenző, mely nagy méretű teraszok árnyékolására, vagy oda, ahol a környezet építési stílusa megkívánja a klasszikus kialakítást.

Igény szerint a napellenző szerelhető telepített oszlopokra is, így a falfelület kiváltható. Oszlopra duplán is szerelhető az árnyékoló, ezáltal nagyobb területet tudunk egyben lefedni.

Ollókaros napellenzők

Előnyök, tulajdonságok

Az ollókaros napellenzőket azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik  nagyobb teraszokat szeretnének árnyékolni, miközben megőrzik vagy fokozzák környezetük eleganciáját. A szabványos napellenző konstrukció díszítőelemeket nem tartalmaz, de öntöttvas elemes oszlopok kérésre a katalógusból választhatóak hozzá. A karok szerkezeti acélból készülnek, igény szerint porszórt bevonattal.
A napellenzőket általában falfelületre kell felszerelni, de a falfelület cseréjére szerelt oszlopra is felszerelhető.
Rúdra szerelve sátorelrendezésű kétoldali előtetőrendszer is kialakítható.

Ollókaros napellenzőink egyszerű műszaki megoldásának köszönhetően nem igényelnek különösebb karbantartást és könnyen kezelhetők. Mozgásoldalon motoros működtetés szél- és rezgésérzékelőkkel rendelhető.

Az ernyőink ponyvája vízálló, UV-álló és időjárásálló Sattler termék, mely reklám feliratokkal és logókkal is ellátható igény szerint.

A karok szerkezeti acélból kerülnek kialakításra, festett kivitelben, de igény szerint a felületi védelem porlakk szórással is ellátható az alumínium alkatrészekkel együtt.

Az alapkivitelű napellenző szerkezet nem tartalmaz díszítő elemeket, így igény szerint katalógusból választható kovácsoltvas elemekkel lehet a napellenzőt beilleszteni a környezeti stílusba.

Falra vagy oszlopra szerelésnél védőtetővel is kiegészítheti árnyékolóját, így még védettebb lesz a környezeti hatások ellen.

A napellenző ponyva vízlepergető, szennytaszító és UV stabilizált, és az időjárás hatásainak is ellenálló.

Napernyőink ponyváit számos szín és mintaváltozatban készítjük a megrendelő igényei alapján. A szín és mintaválasztékot ezen az oldalon tekinheti meg.

Tetszőleges méretben elérhető

Az Ollókaros napellenző egyszerű technikai megoldásainak köszönhetően külön karbantartást nem igényel, kezelése egyszerű.

Emblémázás az Ollókaros napellenző drapériájára vagy az árnyékoló lapjára is igény szerint készíthető, akár szitanyomással vagy transzfernyomással (rávasalás).

Választható ponyva színek

Méretek

Javasolt maximális szélesség: 
10m

Karkinyúlások: 1,5m; 2,0m; 2,5m; 3,0m; 3,5m, 4,0m; 4,5m; 5,0m; 5,5m 6,0m