Kétoldalra nyitható napellenző

A kétoldalra nyitható karos napellenző rendszer nagyobb szabad területek, teraszok árnyékolására alkalmas.

Nem csak vendéglők, éttermek részére ajánljuk a kétoldalas napellenzőket, magán házak teraszaira, kertjeibe, medencék mellé is esztétikus és praktikus lehet.

Kétoldalra nyitható napellenzők

Előnyök, tulajdonságok

Fő szerkezeti egysége a tartó állvány, melyre két oldalra kerül felszerelésre a karos napellenző. Az állványszerkezet készülhet fix és mobil kivitelben is beton ellensúlyokkal. A karos napellenző teljesen azonos a falra szerelhető kivitellel. Mérete így akár 10m x 7m-es is lehet,de több szerkezet telepíthető egymás mellé,ezért a mérete hosszúságban a hely hosszúsági méretéhez tetszőlegesen igazítható.

A kétoldalas napellenzőre a borítás 100% Acryl vírlepergetős vászonnal történik a vevő igénye szerint, amit az osztrák Sattler cég gyárt és katalógusból lehet kiválasztani. Rendelkezésre áll a színválasztékban a szivárvány minden színe és minták különböző formája. Az egyszínű, blokkcsíkos, fantáziamintás mind megtalálható, a megrendelő ízlése szerint válogathat közülük.

Tetszőleges méretben elérhető

A kétoldalas napellenző mozgatása is lehet kézi és motoros hajtású is. Mindkét oldal mindegyik napellenzője külön motort igényel. Az irányítás lehet egyedi vagy csoportos. Ez a rendszer szintén működhet szél és fényérzékelős automatával.

Víztiszta ablakos oldalfalakkal (pvc, textil) téliesíthetőek a lefedett területek. Így az időjárás nem befolyásolhatja a kihasználtságot.

Emblémázás a kétoldalas napellenző drapériájára vagy az árnyékoló lapjára is igény szerint készíthető, akár szitanyomással vagy transzfernyomással (rávasalás).