Kétoldalra nyitható napellenző

A kétoldalra nyitható karos napellenző rendszer nagyobb szabad területek, teraszok árnyékolására alkalmas.

Nem csak vendéglők, éttermek részére ajánljuk a kétoldalas napellenzőket, magán házak teraszaira, kertjeibe, medencék mellé is esztétikus és praktikus lehet.

Kétoldalra nyitható napellenzők

Előnyök, tulajdonságok

A kétoldalas  szerkezeteink nem igényelnek fal vagy egyéb átalakítást a beépítéshez. Ha vonakodunk az épület utólagos felszerelésétől, vagy ha a beépítés helyén nem lehetséges a falazás, jó megoldás lehet a kétoldalas előtetőrendszer. Szabadon álló szerkezetként, az oszlopokon állva helyettesítik a felhasználandó falfelületet, és nagyobb árnyékolási területet tesznek lehetővé.

Az oszlopok rögzítése történhet fix (csőhüvelyes) vagy mobilis, beton nehezékes talpakkal. Az oldalakon könyökös és ollós függönyök találhatók. Ha egy teljesen rögzíthető vagy az oldalfalakon keresztül kihúzható szerkezetre vágyik, motoros felsősínes pergolánk kétoldali nyitású rendszerben is elérhető. A konstrukció típusától függően kérésre elektromos vagy kézi hajtókar is elérhető. Ha könyök- vagy ollókaros kialakítást választ, javasoljuk, hogy a motoros működést szél-/rezgésérzékelővel kombinálja, hogy biztosítsa a képernyő „önvédelmét” a széltől.

Két oldalra nyíló szerkezeteink borítása típustól függően lehel PVC anyagú vagy vízlepergető, UV-álló és időjárásálló Sattler ponyva. Ezek mindegyike reklám feliratokkal és logókkal is ellátható igény szerint.

Fő szerkezeti egysége a tartó állvány, melyre két oldalra kerül felszerelésre a karos napellenző. Az állványszerkezet készülhet fix és mobil kivitelben is beton ellensúlyokkal. A karos napellenző teljesen azonos a falra szerelhető kivitellel. Mérete így akár 10m x 7m-es is lehet,de több szerkezet telepíthető egymás mellé,ezért a mérete hosszúságban a hely hosszúsági méretéhez tetszőlegesen igazítható.

A kétoldalas napellenzőre a borítás 100% Acryl vírlepergetős vászonnal történik a vevő igénye szerint, amit az osztrák Sattler cég gyárt és katalógusból lehet kiválasztani. Rendelkezésre áll a színválasztékban a szivárvány minden színe és minták különböző formája. Az egyszínű, blokkcsíkos, fantáziamintás mind megtalálható, a megrendelő ízlése szerint válogathat közülük.

Tetszőleges méretben elérhető

A kétoldalas napellenző mozgatása is lehet kézi és motoros hajtású is. Mindkét oldal mindegyik napellenzője külön motort igényel. Az irányítás lehet egyedi vagy csoportos. Ez a rendszer szintén működhet szél és fényérzékelős automatával.

Víztiszta ablakos oldalfalakkal (pvc, textil) téliesíthetőek a lefedett területek. Így az időjárás nem befolyásolhatja a kihasználtságot.

Emblémázás a kétoldalas napellenző drapériájára vagy az árnyékoló lapjára is igény szerint készíthető, akár szitanyomással vagy transzfernyomással (rávasalás).

Választható ponyva színek

Méretek

Javasolt maximális szélesség: 
10m

 

Karkinyúlások: 
1,5m
2,0m
2,5m
3,0m
3,5m

Erősített karokkal: 
4,0m
4,5m
5,0m

Erősített olló karokkal: 
5,5m
6,0m