Könyökkaros napellenző

Falra, mennyezetre, homlokzatra szerelhető napellenzők

Igény szerint külön tartóállványon, sátor elrendezésben is szerelhetők, kívánság szerinti színben és méretben.

Könyökkaros napellenzők

Előnyök, tulajdonságok

Az eloxált-festett alumínium és acél profilok, öntvények erős,de könnyed modern szerkezetet alkotva biztosítják a tetszetős színű és formájú vászonborítás feszítését.

A napellenző vászon 100% Acryl vízlepergetős anyagból készül, színtartóssága és tartóssága kb 8-10 év. Az egyszínű, blokkcsíkos és a fantáziamintás, egyaránt megtalálható, a megrendelő izlése szerint válogathat, telephelyünkön eredetiben is megtekitheti az anyagokat.

  • Szélesség: 2m-10m
  • Kinyúlás: 1,5m-3,5m
  • Dőlési szög: 15 fok – 45 fok

A karos napellenző mozgatása lehet kézi és motoros vezérlésű.

A napellenző kézi nyitása/csukása kurblival történik a kurbli hossza a szerelési magassághoz igazodik.

Az elektromos mozgatás lehet távirányítóval vagy kapcsolóval, szél és fényérzékelővel ellátott Elero típusú motor beiktatásával.

A karos napellenzőt kézi hajtás esetén 40km/óra szélsebességnél be kell csukni biztonsági okokból és a szerkezet megkímélése szempontjából. Ezt a védelmet a motoros szélérzékelős automata elvégzi helyettünk.

Éttermek, teraszok, üzletek árnyékolása esetén lehetőség van feliratok, emblémák több színnel történő szitázására, amit szintén saját magunk készítünk el a vevő igényéhez igazítva. Nem direkt színes hanem színátmenetes embléma készítésére is van lehetőség. A jól megtervezett emblémák, feliratok fokozzák a napellenzők reklám értéket és emelik a fent említett helységek forgalmát. Esztétikailag is jól mutatnak kiemelkednek a környezetből amit hamarabb észre vesz mindenki.