Pergolák / Lamellás pergolák

Esztétikus kivitelű erős napernyő

Vendéglátó teraszok asztalcsoportjainak, nyaralók, családi házak, teraszainak árnyékolására kitűnően alkalmazható.

Pergolák

Előnyök, tulajdonságok

A PERGOLÁK egyaránt szerelhetőek falra vagy mennyezetre. Igény szerint szerelhetőek telepített oszlopokra is, így a falfelület kiváltható. Oszlopokra szerelés esetén megoldható a sátor elrendezésű két oldalra nyíló ernyőrendszer kialakítása is.
Mozgatásukat tekintve távvezérlésű motoros pergoláink a legkelendőbbek, de kézi mozgatású, billenős (baldahinos) pergolát is gyártunk.
Szerkezeteinek bővíthető kiadásban is kérhetőek, ebben az esetben PVC ponyva oldalfalakkal vagy üvegezett falakkal egészíthetőek ki. Ezen kiegészítésekkel és teraszunk fűtésével mind a négy évszakban használhatóvá válik a leárnyékolt terület.
A PVC oldalfalak kialakítás szerint lehetnek teli vagy ablakos (átlátszó) kivitelűek, melyek reklám feliratokkal és logókkal is elláthatóak igény szerint.

FORGÓ LAMELLÁS PERGOLA

A forgatható,  alumínium lamellák  vízzáró felületet képeznek zárt állapotban ezzel biztosítva megfelelő védelmet az eső ellen. A szerkezetbe épített csatorna rendszernek köszönhetően a csapadék elvezetése is biztosított.

A lamellák dőlésszöge tetszés szerint állítható a távirányítható, motorizált mozgatásnak köszönhetően, így a beérkező napfény mennyisége igényre szabható. Oldalfalakkal zárt (téliesített) kivitel esetén az optimális légáramlás ugyancsak szabályozható a tetőszerkezet állásának állíthatósága révén.

Rozsdamentes, masszív, időtálló árnyékoló, akár téliesített, négyévszakos kivitelben, amely kiválóan alkalmas teraszok, kertek eső és napfénnyel szembeni védelmére.

Választható színek

Méretek

Javasolt maximális szélesség: 6,0m 

Forgó lamellásnál: 4,0m

Javasolt maximális kinyúlás: 6,0m 

Forgó lamellásnál: 4,0m