Szolgáltatásaink

Komplett árnyékolástechnikai megoldások

Napernyők, napellenzők, pergolák értékesítése, vászoncseréje, szakszervíze

Értékesítés

– Termékeinket kiszállítjuk Önhöz.
– A napellenzőket a homlokzatra, vagy egyéb szerkezetre felszereljük, beüzemeljük.
– A napernyőket a talpazatba állítjuk, vagy igény esetén fix, bebetonozott acélhüvelyt is kiépítünk.

Vászoncsere

A napernyők, napellenzők vászna, ponyvája gyorsabban elhasználódik, elöregedik, mint maga a szerkezet, ezért cseréje sokszor ajánlott. Prémium minőségű vásznainkat az osztrák Sattler cég biztosítja. Szín és dizájn tekintetében rendkívül széles palettáról választhat, valamint egyedi logót is nyomtatunk rá igény esetén.

Szervíz

Mind napernyők, mind napellenzők esetében lehetséges az utólagos motorizálás, illetve ledfénysorral vagy elektromos hőforrással való felszerelése. Ha a vászon még nem öregedett el, akkor is szükségszerű a rendszeres és alapos, professzionális tisztítása. A szerkezet javítását, alkatrészcseréjét is sok esetben vállaljuk, ha szükséges.

Egyedi termékek, személyre szabott szolgáltatások

Napernyőink és napellenzőink egyedileg készülnek, prémium anyagokból, a minőséget maximálisan szem előtt tartva. Ez garantálja, hogy termékeink jóval hosszabb élettartalmúak, mint más forgalmazókéi, és kevesebb javítást igényelnek az évek során – megbízhatóbban működnek.

Akár kereskedelmi, akár lakossági célra szeretné napernyőinket, napellenzőinket felhasználni, biztos lehet benne, hogy mi az Ön igényeinek megfelelő, tartós árnyékolástechnikai megoldást tudunk biztosítani. Legyen szó vászon vagy alkatrész cseréről,  szerkezet le- vagy felszerelésről, logo nyomtatásról, bármi egyedi kérésről – szakértő csapatunk örömmel várja megkeresését.