Holiday napernyő

Legkissebb napernyő a választékunkban

A Holiday napernyő tetszetős asztali napernyő, kertek, teraszok, vendéglátók teraszainak árnyékolására.

Holiday típusú napernyők

Előnyök, tulajdonságok

Vázszerkezete erős húzott és fröccsöntött alumínium alkatrészekből készül.

Tartóoszlopa Ø 35mm-es alumínium cső, a karpálcák és a támasztékok, 20mm*15mm-es húzott alumínium zártszelvények. Az álló és mozgó csillagok öntött alumíniumból készülnek. A vázszerkezet színe alapkivitelben natúr eloxált alumínium, de igény esetén színterezhető a Ral színskála bármely színére.

A Holiday típusú napernyő igen tetszetős vászonborítását az osztrák Sattler cég változatos színvilágú, 100% akril, vízlepergető textiljéből varrjuk a megrendelő igénye szerint drapériával, illetve drapéria nélkül is.

Holiday napernyő méretei:

  • Négyzet (4 cikkelyes) – 2m*2m
  • Kerek (8 cikkelyes) – Ø 2,5m és Ø 3m

Az ernyő kezelése egyszerű, a mozgó csillag feltolása után a tartóoszlopon lévő furatok egyikébe a vászon kellő feszülése után behelyezzük a rögzítő tüskét.

A Holiday napernyők mindig jó reklámhordozók. Vendéglátó helyiségek teraszain és üzletek utcai elárusító helyein is. Ezt tudván, a textil lapjára és drapériájára is bármilyen színű és formájú, az ernyő méretéhez megfelelő nagyságú logót, emblémát vagy akár feliratot készíthetünk, a szinek függvényében szitanyomással illetve más nyomtatási eljárással.