Góliát napernyő

Óriási és robusztus kivitelű napernyő

A Góliát napernyő – mint ahogy azt a neve is mutatja – a legnagyobb méretű általunk kínált napernyő.

Góliát típusú napernyők

Előnyök, tulajdonságok

A napernyő speciális, erős hatszögletű, hatnútos eloxált húzott alumínium oszlopának laptávolsága 90mm. Vászontartó karok 40*20mm es a kitámasztók, 20*15mm-es natúr eloxált húzott alumíniumból, a fix és mozgó csillagok alumínium öntvényekből készülnek. A teleszkóp szerkezet 40*40mm-es horganyzott zártszelvény és acél csigahajtóműből tevődik össze. A nálunk megvásárolható csőhüvely (fix telepítéshez), és acél talpkeret betonkockákkal (mobil telepítéshez) megfelelően stabil rögzítést biztosít használat közben. A vázszerkezet alapkivitelben natúr alumínium színű, melyet igény szerint a Ral skála alapján bármilyen színre színterezhetünk.

A Góliát napernyők vászonborítása a nemzetközileg elismert osztrák Sattler cég speciális vízlepergető és duplán impregnált 100% akril textiljéből készül. Óriási szín és mintaválasztékból mindenki könnyedén választhat saját ízlésének megfelelően az egyszínű és a változatosan csíkos textíliák között. A vászonborítást igény szerint készíthetjük drapériával illetve drapéria nélkül.

Góliát napernyő méretei:

  • Négyzet – 4m*4m-től 6m*6m-ig
  • Kör alakú – Ø 4m-től Ø 8m-ig

A napernyő kinyitását és becsukását a speciális teleszkóprendszernek köszönhetően könnyedén elvégezhetjük a hozzátartozó kézi hajtókar segítségével.

A napernyő fixen és mobilan is telepíthető. Megvásárolható a lebetonozható csőhüvely, ami fix telepítéshez, és a talpkeret betonkockákkal, ami a mobil telepítéshez szükséges.

A Góliát típusú napernyők kitűnő helykihasználása mellett nagyszerű reklámhordozók is. Megadott reklámszövegek, logók, emblémák, feliratok, szitanyomással vagy transzfernyomással egyaránt készíthetők, akár az ernyő lapjaira illetve drapériájára.