Gardenparty napernyő

Esztétikus kivitelű erős napernyő

Vendéglátó teraszok asztalcsoportjainak, nyaralók, családi házak, teraszainak árnyékolására kitűnően alkalmazható.

Gardenparty típusú napernyők

Előnyök, tulajdonságok

A Gardenparty típusú napernyő vázszerkezete teleszkópos, húzóköteles működtetésű. Erős alumínium tartóoszlopa 60mm átmérőjű, a karok 30mm*15mm, a támasztékok 20mm*15mm es húzott eloxált alumíniumból készülnek. A teleszkóprúd 40mm*40mm es horganyzott acél zártszelvény. A kartartó és mozgató csillagok alumínium öntvények.

A vázszerkezet alapkivitelben eloxált alumínium színű, de igény esetén a Ral színskála szerint bármilyen színűre színterezhető.

A Gardenparty típusú napernyő igen tetszetős vászonborítását az osztrák Sattler cég változatos színvilágú, 100% akril, vízlepergető textiljéből varrjuk. A megrendelő óriási szín és mintakollekcióból választhat a gyári katalógus alapján. A vászonborítást igény szerint készíthetjük drapériával illetve drapéria nélkül.

Gardenparty napernyő méretei:

  • Négyzet – 3m*3m, 3m*4m és 4m*4m
  • Kerek (8 cikkelyes) – Ø 3,5m és Ø 4m

A Gardenparty típusú napernyő vázszerkezete teleszkópos, húzóköteles működtetésű.

A napernyő fixen és mobilan is telepíthető. Megvásárolható a lebetonozható csőhüvely, ami fix telepítéshez, és a talpkeret betonkockákkal, ami a mobil telepítéshez szükséges.

A Gardenparty napernyők mindig jó reklámhordozók. Vendéglátó helyiségek teraszain és üzletek utcai elárusító helyein is. A textil lapjára és drapériájára is bármilyen színű és formájú, az ernyő méretéhez megfelelő nagyságú logót, emblémát vagy akár feliratot készíthetünk, a szinek függvényében szitanyomással illetve más nyomtatási eljárással.