Zsaluziák

Stílusos kültéri árnyékolók széles választéka

Előnyök

  • Stílusos design
  • Változtatható fényviszonyok
  • Intelligens működtetés
  • Energetika megtakarítás

A redőnyök a kültéri árnyékolók egyik fajtája, és a leghatékonyabbak közülük, mert a lamellák a nap irányának megfelelően elhelyezhetők az optimális megvilágítás és a helyiség hőmérséklete érdekében. Használat közben akadálytalan kilátást, magánéletet és a belső tér szellőzését biztosítja.

A lécek speciális ötvözetre festett alumínium szalagokból készülnek, amelyek vízszintesen egymás alatt reluxaszerűen vannak elhelyezve. Vízszintes tengely körül forgathatók, vagy leeresztve és felhúzhatók összegyűjtöttnek tűnő vagy letakarható védőtetők mögé, valamint építészetileg kialakított üregekben.

Mindkét oldalon rozsdamentes acél tekercsek vagy PVC-betétekkel bélelt extrudált alumínium profilok között vannak vezetve. Az olyan szerkezeti elemek, mint a házak, sínek és redőnyök porszórt bevonatúak, és az Ön által választott RAL árnyalatban kaphatók.

Stílusos megjelenés

Legyen szó modern, rusztikus vagy klasszikus, mindentől függetlenül ékessége lesz épületének. A szerkezeti elemek (védőtető, sínek, lamellák és redőnyök) megfelelő színének kiválasztásával a redőnyök a külső falakhoz illeszthetők. Ha viszont hangsúlyos megjelenést szeretne adni az árnyalatának, akkor széles színválasztékunknak köszönhetően ezt könnyedén megteheti.

A lécekben a szinte láthatatlan L-80 vagy a népszerű C-65, valamint a nagyobb sötétítési tulajdonságokkal rendelkező Z-90 és a lágyabb ívű S-90 közül választhat. A léceket behúzott állapotban elrejtheti a homlokzat mögé, vagy behúzhatja a látható védőtetőbe a kiemelés érdekében.

Személyreszabható fényviszonyok

A redőnyök léceit alapértelmezés szerint 0-90° között döntheti el, de kérésre 0-180° közötti változatokat is gyártunk. Speciális Somfy távirányítónkkal a lécek folyamatosan dönthetők, a görgők pedig segítik a pontos beállítást. Napközben beállíthatja a beltéri fényviszonyokat a kényelmének megfelelően, és megvédheti magát a kíváncsi tekintetektől. Elsötétítheti otthonát, ha a lamellákat éjszaka zárt helyzetbe fordítja.

Természetesen mindez teljesen automatikusan működik Somfy Connexoon® rendszerünkkel, sőt intelligens módon szorosan együttműködik készülékeivel az energiagazdálkodás terén, ha Somfy TaHoma® intelligens otthoni vezérlőrendszerünket választja.

Okosotthon lehetőség

Az otthonában lévő eszközökkel szorosan együttműködve automatizálhatja a függönyöket, sőt intelligensen kezelheti azokat. Somfy Connexoon® rendszerünkkel bármikor elérheti redőnyeit Android vagy iOS okostelefonjáról, beállíthat automatizmusokat és ellenőrizheti állapotukat egy alkalmazáson keresztül, amely megmutatja az aktuális helyzetüket. Somfy TaHoma® Home Controlunkkal az eddigieken túl beállíthatja a többi eszközével való együttműködést is, így formálva otthona okos működését.

Például egy rendszeren belül vezérelhető a hűtés/fűtés, a világítás, az ablaknyitás/zárás, a riasztó, és természetesen a redőnyökkel teljes mértékben összehangolva.

Energia spórolás

Ha az évszaknak és időjárási viszonyoknak megfelelő redőnyöket használ, jelentősen csökkentheti épülete energiaköltségeit. Nyáron az üvegfelület felmelegedése elkerülhető, ha leengedett és megfelelő szögben döntött léchelyzetet választunk. Télen, napsütéses napokon ellenkező hatást érhet el, ha felhúzza az árnyékot, beengedi a napot és felmelegíti a belső teret.

Természetesen mindez teljesen automatikusan működik Somfy Connexoon® rendszerünkkel, sőt intelligens módon szorosan együttműködik készülékeivel az energiagazdálkodás terén, ha Somfy TaHoma® intelligens otthoni vezérlőrendszerünket választja

Zsaluzia típusok

L-80

Domborított, peremezetlen lamella,
80 mm-es szélességgel.
További részletek...

C-65

C formájú, peremezett lamella,
65 és 80 mm-es szélességgel
További részletek...

Z-90

Z formájú, peremezett lamella,
90 mm-es szélességgel
További részletek...

S-90

S formájú, peremezett lamella,
90 mm-es szélességgel
További részletek...